Synology Logo

iApply is officieel partner van Synology als ‘Synology System Integrator’. Synology is een grote speler in Europa op het gebied van personal data storage doormiddel van NAS systemen. NAS staat voor Network Application Storage, oftewel slimme opslag gekoppeld aan het eigen interne netwerk van uw huis of bedrijfsomgeving.

Wat zou een NAS van Synology voor u kunnen betekenen?
Hieronder vind u een selectie van de belangrijkste mogelijkheden:

  • Private Cloud: Uw eigen cloudomgeving waar uw bestanden veilig opgeslagen worden en bereikbaar zijn vanaf al uw apparaten. Dit is vergelijkbaar met bijvoorbeeld Dropbox, echter blijft de data hierbij in uw eigen beheer waardoor u zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw privacy.
  • Backups: Volledige integratie met Apple’s Time-Machine functies, waardoor u altijd een actuele backup heeft van uw Apple apparaten. Ook is er een combinatie mogelijk met een extra NAS op een tweede locatie, een zogenoemde off-site backup. Hierdoor heeft zelfs in het geval van brand of inbraak de zekerheid van een actuele backup van uw belangrijke bestanden.
  • Media Center: Volledige controle over uw foto’s en video’s met behulp van de door Synology ontwikkelde apps, die u in staat stellen om deze bestanden direct naar uw Apple TV, iPhone of iPad te streamen.
  • Videobewaking: Synology systemen hebben een ingebouwde video surveillance mogelijkheid, waardoor u in combinatie met bewakingscamera’s volledige videobewaking kan aanleggen rondom uw woning of bedrijfspand. U kunt overal ter wereld inloggen om de beelden live te zien op bijvoorbeeld uw eigen telefoon.

Als Synology System Integrator kan iApply u helpen met alle facetten van een NAS systeem. Wij kunnen u adviseren of ondersteunen met uw huidige Synology systeem, daarnaast kunnen wij ook geheel nieuwe systemen voor u samenstellen en implementeren in uw eigen netwerk. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Synology