Vanaf 1 juni 2021 stopt iApply met het uitvoeren van reparaties en bieden van service en ondersteuning op Apple apparaten. Na bijna 9 jaar gaat iApply stoppen zodat ik mij kan richten op nieuwe zakelijke uitdagingen.

Mocht u nog steeds een reparatie of service nodig hebben, vindt u hieronder een lijst met adressen voor reparaties.

iPhone reparaties: Lelyrepair.nl in Lelystad
Gelukkig is het makkelijk om u door te verwijzen binnen Lelystad als het gaat om iPhone reparaties. Bij Sven van Lelyrepair bent u in goede handen met uw iPhone. In de afgelopen jaren stuurde wij al regelmatig klanten naar elkaar door tijdens vakantie of drukte. Dit is dan ook een adres waar ik u met vol vertrouwen heen kan sturen.

iPad en Mac reparaties: Bereikbaar.nu in Heereveen.
Brandon en Jeroen van Bereikbaar.nu zijn twee mannen met veel technische kennis en ervaring. In het verleden heb ik intensief met Bereikbaar samen gewerkt, waardoor ik weet dat dit een goed adres is waar u terecht kunt met uw iPad en Mac reparaties. Dit houdt wel in dat het een stukje rijden is, maar gelukkig is het ook mogelijk reparaties aan te bieden via de post.

Helaas heb ik geen reparateur in de omgeving van Lelystad kunnen vinden wat betreft iPad & Mac reparaties die aan mijn eisen voldoet om u er naar door te verwijzen.


Na 1 juni zal ik mij gaan richten op grotere projecten rondom netwerken, wifi, Apple implementatie en NAS opslag oplossingen. De website zal hiervoor binnenkort worden aangepast. Ik dank u voor het vertrouwen dat u mij de afgelopen jaren heeft gegeven en wie weet, tot ziens!
Stefan – iApply
Mocht u vragen hebben over de garantie op een reparatie welke in het verleden is uitgevoerd door iApply kunt u contact met mij opnemen via info@iapply.nl. Deze garantie wordt ook na 1 juni op afspraak afgehandeld.