Over iApply

iApply is uw Apple specialist. Van iPad tot iPhone en iMac wij kunnen u er meer over vertellen, u ondersteunen bij problemen of schade verhelpen door het uitvoeren van een reparatie. Wat begon als een hobby is sinds 2012 een service gericht bedrijf met vele tevreden klanten.

Reparaties van u iPhone, iPad of Mac zijn bij iApply in de meeste gevallen klaar terwijl u wacht. Hierdoor bent u geen dagen onnodig aan het wachten op de reparatie. Of het nu gaat om een gebarsten scherm van uw iPhone, een iPad die is gevallen of een kop koffie over uw MacBook, wij kunnen vrijwel elk probleem voor u oplossen. Bij reparaties maken altijd gebruik van de beste kwaliteit onderdelen en krijgt u minimaal 6 maanden garantie.

Naast reparaties bieden wij service en ondersteuning op het gebied van software en Mac systemen. Van aankoop advies voor een nieuwe Mac, het opzetten en onderhouden van uw draadloze netwerk tot volledig systeembeheer in uw Apple netwerk omgeving. Speciaal voor de thuisgebruikers en het MKB, gericht op uw persoonlijk wensen en situaties. Daarnaast zijn wij Synology System Integrator, waardoor wij u tevens kunnen ondersteunen op het gebied van data opslag en backups.

iApply is de Apple specialist van Flevoland. Door onze uitgebreide ervaring op het gebied van Apple producten kunnen wij u een onafhankelijk en eerlijk advies geven. Wij zijn van mening dat service en reparatie voor uw Apple betaalbaar moet zijn!

Lees de ervaringen van onze klanten over onze reparaties en service op Marktplaats of Facebook:
Marktplaats advertentie van iApply
Facebook recenties over iApply

MacBook reparatie Lelystad

Macbook reparatie Lelystad

iApply is gespecialiseerd in MacBook, iPhone en iPad reparaties Lelystad.

Let op!
iApply is verhuisd!
Wij zijn sinds 1 november niet meer gevestigd op de Tjalk.


Ik (iApply) werk enkel op afspraak.
Neem contact op voor het maken van een afspraak, hierbij krijgt u direct onze nieuwe adresgegevens. U kunt een afspraak maken via het reparatie overzicht (rechts boven in het menu) of door telefonisch of via de e-mail contact op te nemen.

Met vriendelijke groet,
Stefan – iApply

0320-798540 / info@iapply.nl