De laatste weken is iApply Services druk bezig geweest met het uitbreiden van de MacBook Reparaties. Zo bieden we nu vrijwel voor elk model MacBook Reparaties aan, tegen zeer scherpe prijzen.

Wij krijgen van veel klanten vragen over de reparaties en dan meestal de vraag waarom de reparaties allemaal een ‘vanaf’ prijs hebben. Helaas is het zo dat er veel verschillende uitvoeringen zijn van 1 model MacBook, hierdoor zijn voor één type reparatie (bijvoorbeeld toetsenbord vervangen) soms wel 8 verschillende mogelijkheden en ook bijbehorende prijzen. Om te voorkomen dat de website onoverzichtelijk wordt bieden wij voor de Mac reparaties ‘vanaf’ prijzen, op deze manier heeft u vooraf een goede indicatie wat de prijs ongeveer gaat zijn.

Als u een MacBook reparatie of iMac reparatie aanvraagt krijgt u altijd een vrijblijvende offerte, op deze manier weet u wat u voor de reparatie gaat betalen. Op dat moment kunt u beslissen de reparatie uit te laten voeren voor de genoemde prijs, of van reparatie af te zien. Wij proberen altijd onze prijzen zo scherp mogelijk te maken! Verder kunt u bij de Mac reparaties op onze vertrouwde service en kwaliteit rekenen: Elke reparatie heeft 6 maanden garantie en in de meeste gevallen is de Mac klaar terwijl u wacht.

Mochten er nog vragen zijn over Mac reparaties, neem dan contact met ons op. Als u graag de ervaringen van andere klanten wilt lezen kunt u die HIER vinden.
MacBook Reparatie

MacBook Reparatie

Comments are closed.