Sinds januari 2013 heeft iApply Services u betaalbare en persoonlijke Apple service geleverd. Dit doen wij met veel plezier en wij zijn trots op de groei van het bedrijf. Onze klanten zijn bekenden geworden en dankzij hen zijn onze bedrijfsactiviteiten gegroeid.
De afgelopen anderhalf jaar hebben wij vanuit onze woning gewerkt. Een goede plek om te starten maar met het oog op de toekomst gericht zijn wij op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. Wij willen u dan ook graag op de hoogte stellen van onze verhuizing.

Vanaf 2 september 2014 zal iApply Services te bezoeken zijn op Tjalk 23-01 in Lelystad. U vindt ons op de 1e verdieping boven de winkel van AST Car Technics.
Voor u als klant betekent dit dat u tijdens onze openingstijden altijd welkom bent om langs te komen met vragen over uw Apple producten. Dit houdt in dat u in principe geen afspraak meer nodig heeft om iApply Services te bezoeken.

De service en diensten van iApply Services zullen niet veranderen. Wij blijven de mogelijkheid van ‘klaar terwijl u wacht’ aanbieden op de meest gevraagde reparaties. Echter raden wij aan hiervoor een afspraak te maken maken. Met een afspraak zorgen wij dat de benodigde onderdelen en tijd voor u gereserveerd zijn. Voor een actueel overzicht van onze reparaties willen wij u verwijzen naar onze website.

Als u onze nieuwe winkel wilt bezoeken, verwijzen wij u ook graag naar onze website voor de actuele openingstijden. iApply Service biedt ook ‘Apple service aan huis’ en daarom kunnen de openingstijden regelmatig enigszins afwijken. Wij doen uiteraard ons best om u zoveel mogelijk te helpen en werken dan ook aan ruime openingstijden.

Vanaf as. dinsdag ben u welkom bij iApply Service in de winkelcentrum Tjalk. Over een aantal weken zal een officiële opening volgen met interessante openingsacties.

Onze openingstijden:
Maandag                    Gesloten
Dinsdag                      9:30 – 17:30 uur
Woensdag                  9:30 – 17:30 uur
Donderdag                 9:30 – 17:30 uur
Vrijdag                        9:30 – 17:30 uur
Zaterdag                     9:30 – 16:30 uur
Zondag                       Gesloten
Let op! Deze openingstijden wijken af van de openingstijden van AST Car Technics.

Bezoekadres:
iApply Services
Tjalk 23-01 (1e verdieping)
8232 LP Lelystad
www.iapply.nl

Contact:
Telnr: 0320-798540
info@iapply.nl

Wij zien u, als vaste of nieuwe klant, graag langskomen!
Comments are closed.